Valitkaa kieli......................................................
NAME- esittely
  Interaktiivinen tietokanta NAME: 26 tutkittua ammattia
Partnerit
Verkkosivujen ylläpitäjä
Lehdistökatsaus
 
NAME-projekti
    Euroopan komissio rahoittaa NAME-projektia (tietokanta multimedia-alan tehtävistä ja osaamisesta) Leonardo Da Vinci ohjelman kautta.   Aquitaine Multimédian koordinoima interaktiivinen tietokanta NAME, on yli 20 000 tunnin mittaisen tutkimustyön tulos. Tietokannan rakentamiseen ovat osallistuneet useat keskeisimmistä eurooppalaisen multimedian-alan ammatillisista organisaatioista, jotka edustavat muutamia tuhansia multimedia-alan yrityksiä.
Ohjelman puitteissa on tutkittu 26 ammattia ja 96 tehtävää. NAME-tietokanta sisältää yli 650 yritystä 11 eri maasta. Tietokanta on käytettävissä yhdeksällä eri kielellä.
 
 
Interaktiivinen tietokanta NAME
    NAME-tietokannassa on esillä hallitsevuuden perusteella skaalautuvat tehtävämärittelyt kaikkien 26 tutkitun ammatin osalta.   Tutkimus jakaa multimediaprojektien toteutuksessa vaadittavien työprofiilien perusteella multimediaa tuottavat yritykset neljään eri ryhmään :
• projektihallinto
• käsikirjoituksen tuotanto
• graafinen esitys ja muotoilu
• ohjelmistokehitys
Myynnin ja markkinoinnin perusteella on jako kolmeen eri ryhmään :
• verkkopalvelujen hallinta
• verkkopalvelujen markkinointi
• ryhmä muut
 
 
Yrityksen vertailu
    Multimedia-alan yritykset voivat vertailla omaansa muihin alan yrityksiin.   Tämä verkkotyökalu näyttää yrityksessä harjoitetun tehtäväprofiilin. Yritykset voivat myös verrata profiileja interaktiiviseen tietokantaan kokonaisuudessaan.
Myös käyttämällä verkossa olevia suodattimia, vertailuprofiileja voi asettaa vapaasti. Vertailutyökalu on helposti käytettävissä. Käyttö tapahtuu kirjautumalla.
 
 
Työkalu yrityksen henkilöstöhallintoon
    Työkalu yrityksen henkilöstöhallintoon.   Yrityksen johto näkee yhdellä silmäyksellä kuinka muut multimedia-alan organisaatiot järjestävät työvoimaansa.
Tämä työkalu on rekisteröidyille käyttäjille.
 
 
NAME-tutkimuksen ammatit ja tehtävät muilla kielillä.
    Käännöspalvelu ( 9 eri kielelle)   NAME-ohjelman eräs missio on levittää interaktiivista tietokantaa mahdollisimman laajasti. Tämän johdosta tutkimus 26 multimedia-alan ammatista ja 96 tehtävästä on käytettävissä yhdeksällä eri kielellä; hollanniksi, englanniksi, suomeksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi, sloveniaksi, espanjaksi.
Verkkosivujen esteettömyys ja veloituksettomuus antaa kaikille multimedia-alan organisaatioille, yhteisöille, työntekijöille ja työn etsijöille nopean käsityksen eurooppalaisen multimediateollisuuden vaihtelevasta ja dynaamisesta luonteesta.
 
 
Aquitaine MultimédiaGaiaDMMVAIMMediaAmitiéHenri TudorMMindTrekFMVKIBLA